Suplimente

Răzvan Stoicescu, Muşat şi Asociaţii

ZF 22 de ani. Poveşti din business pentru business

Răzvan Stoicescu, deputy managing partner la firma de avocatură Muşat şi Asociaţii

Răzvan Stoicescu, deputy managing partner la firma de avocatură Muşat şi Asociaţii

31.03.2021, 14:00 112

„Am împlinit 22 de ani la începutul anilor 2000. Eram student în anul III la Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, şi fusesem selectat, în baza unui interviu şi a rezultatelor din primii ani de facultate, pentru un stagiu de practică la una dintre cele mai mari case de avocatură din lume, Linklaters.

Firma făcea parte din Magic Circle, denumire dată celor mai prestigioase case de avocatură din Londra ca recunoaştere a excelenţei lor profesionale şi financiare.

Lucram cât puteam, de dimineaţă până noaptea, ba chiar până a doua zi dimineaţa, în tranzacţii de zeci şi sute de milioane de dolari, peste priceperea mea de student. Lucram însă cu o energie şi o curiozitate fără limite. Eram absolut absorbit şi fascinat de problemele juridice cu care mă confruntam şi de soluţiile pe care trebuia să le găsesc în situaţii care păreau fără ieşire.

În 2015 m-am alăturat Muşat & Asociaţii. Firma era o forţă pe piaţă, cu un portofoliu impresionant de clienţi şi o echipă redutabilă. Privind retrospectiv, cred că mi-am îndeplinit visul profesional de la 22 de ani. Am alături o echipă profesională de forţă, iar casa noastră de avocatură sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de activitate.“


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO