Supliment ZF X-Mas Gifts

GALERIE FOTO

X-MAS Gifts. Pentru cei mici

18 dec 2020 Autor: Cristina Roşca

Într-un an obişnuit, aceasta era perioada de glorie a retailului offline. Acea perioadă din an când părinţii, bunicii, unchii şi mătuşile luau cu asalt centrele comerciale în căutarea darului perfect pentru cei mici. Dacă e să fim sinceri, e vorba mai degrabă de daruri - nu de unul singur -, multe şi nu chiar aşa mărunte, pentru că nimeni nu ştie mai bine ce îşi doreşte de la Moşu‘ ca un copil.

Anul acesta situaţia se prezintă diferit, în ideea în care atmosfera de sărbătoare a fost temperată de pandemia de Covid-19, iar o bună parte din shopping s-a mutat în online. Nu tot, dar o parte cu siguranţă da. Ei bine, chiar dacă lucrurile sunt diferite pentru adulţii ce devin în fiecare an de Crăciun spiriduşii Moşului, pentru copii ele sunt la fel de clare ca şi până acum. Pandemie sau nu, lista de cadouri este realizată cu atenţie şi migală ca nu cumva să fie uitat ceva. Şi nu, în 2020 lista nu e mai scurtă ca în alţi ani, iar misiunea celor care trebuie să facă shopping nu e nici ea mai uşoară.

Pentru aceia la care scrisoarea către Moşul nu a ajuns încă şi pentru cei care vor să ofere ceva în plus, am creionat câteva sugestii de cadouri alese pe sprânceană. Şi nu le-am selectat oricum, ci doar după ce am vorbit cu părinţi şi copii pentru a afla ce îşi doresc aceştia din urmă. Sigur, opţiunile sunt mult mai multe, doar spaţiul e limitat, pentru că imaginaţia celor mici cu siguranţă nu.