Supliment ZF Rezidențial

(P) Reynaers Aluminium România continuă dezvoltarea pe plan naţional şi deschide 3 noi shoowroom-uri

25 iun 2021 Autor: Publicitate

Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu şi oţel pentru sectorul de construcţii, continuă şi în acest an acţiunile şi investiţiile menite să consolideze poziţia companiei pe piaţa locală. În acest sens, la începutul lunii iulie, trei noi showroom-uri Reynaers vor fi inaugurate în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, acestea fiind special concepute pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanţi şi, totodată, beneficiarii finali.

Combinând atât aspectele tehnice, cât şi cele de design ale brandului Reynaers, cele trei noi spaţii ocupă suprafeţe de aproximativ 100 mp fiecare şi acomodează mostre scara 1:1 de uşi, ferestre, pereţi cortină, uşi glisante, colţari, precum şi cea mai recentă gamă de accesorii. Toate acestea sunt prezentate într-o paletă diversă de culori în armonie cu noile tendinţe arhitecturale. De asemenea, datorită preluării distribuţiei Forster în România, în noile showroom-uri se pot găsi şi mostre din oţel ale acestor produse.

Fiecare nou showroom dispune de echipe de profesionişti pregătiţi să răspundă tuturor cerinţelor proiectelor dumneavoastră şi să vă consilieze pentru a găsi cele mai bune soluţii de design, funcţionalitate şi performanţă. Mai mult, noile spaţii pun la dispoziţia partenerilor, în special pentru firmele locale de tâmplărie şi arhitectură, toată infrastructura necesară pentru întâlnirile acestora cu clienţii lor.

Cele trei noi spaţii continuă seria de investiţii destinate expansiunii şi dezvoltării pe plan local, plan ce a debutat în 2019 prin relocarea companiei în sediul actual din Bucureşti, care include şi un showroom de cca. 200 mp. Pe lângă expunerea gamelor de produse, inclusiv a celor mai recente inovaţii, vizitatorii pot testa în acest showroom şi o aplicaţie de simulare virtuală ce permite vizionarea viitorului proiect încă din faza de concept.

Pentru mai multe detalii despre soluţiile Reynaers Aluminium, precum şi pentru a stabili o vizită în oricare dintre cele patru showroom-uri ale companiei, vă invităm să accesaţi: https://www.reynaers.ro/ro-RO/arhitecti/contact.

# # #

Despre Reynaers România

Reynaers Aluminium, parte a grupului Reynaers, este unul din liderii europeni specializaţi în dezvoltarea soluţiilor durabile din aluminiu pentru uşi, ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare şi sere. La nivel global, produsele Reynaers Aluminium se comercializează în 70 de ţări. Înfiinţat în 1965, grupul Reynaers, cu sediul in Duffel, Belgia, are peste 2.322 de angajaţi, în peste 40 de ţări, la nivel mondial şi a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 580 milioane euro.

Prezentă pe piaţa locală din 2006, Reynaers Aluminium România a cunoscut o creştere rapidă pe piaţa de profil, produsele adresându-se proiectelor rezidenţiale, comerciale, office sau industriale. Printre lucrările de referinţă se numără Oregon Park, Braşov Business Park, Promenada Mall, Afi Business Park, Amber Gardens, One Charles de Gaulle, One Herăstrău Plaza, One Floreasca City, Ţiriac Tower, The Light, Rahmaninov Residence, Aviaţiei Park, Catedrala Mântuirii Neamului, Arctic Găieşti etc.

Reynaers Aluminium România a fost desemnat în 2019 cel mai bun furnizor de materiale din industria de real-estate în cadrul galei CIJ Awards.

# # #