Supliment ZF Rezidențial

Familia Nusco a demarat un proiect rezidenţial de 70 mil. euro în Pipera. Nusco City va avea în total 310 apartamente în prima fază, când vor fi construite patru blocuri cu şapte etaje fiecare

25 nov 2020 Autor: Bogdan Alecu

Nusco Imobiliara, dezvolta­to­rul imobiliar controlat de fa­milia Nusco, a demarat în zo­na Pipera din Capitală, unde are şi showroomul Pinum alături de o fabrică de uşi, un nou proiect rezidenţial.

Nusco City, situat în nordul Bucu­reş­tiu­lui, în zona Pipera-Aviaţiei, are apar­tamente tip studio dublu, cu 2, 3 si 4 ca­mere, realizate în compartimentări efi­ciente şi cu finisaje premium. Suprafeţele vitrate sunt largi, terasele generoase, iar spaţiile verzi vor fi aerisite şi amenajate cu plante înalte şi copaci, străzi şi alei inte­rioare largi, locuri de joacă pentru copii sau locuri de parcare pentru biciclete.

„Nusco City, este unul dintre cele mai mari proiecte din Capitală. Pipera-Avia­ţiei este cea mai puternică zonă de busi­ness, iar Nusco City o va completa cu suc­ces şi va deveni astfel cea mai echilibrată zonă de birouri-rezidenţial din Capitală.“, a declarat Michele Nusco, CEO al Nusco Imobiliara.

Nusco City va avea în prima fază 4 blo­curi P plus 7 cu un total de 310 apar­ta­mente şi va fi livrată la începutul anului 2022. Faza a doua, similară cu prima fază, va cuprinde alte 310 apartamente şi are ter­men de finalizare primăvara anului 2023.

Investiţia dezvoltatorului în noul ansamblu rezidenţial, desfăşurat pe o  suprafaţă totală de 2,5 ha, se ridică la o valoare estimată de 70 de milioane de euro.

„Nusco City este un ansamblu de mari dimensiuni, dedicat unei comunităţi urbane care îşi desfăşoară activitatea în oraş, dar care îşi doreşte şi liniştea distinc­ti­vă a căminului. Credem cu adevărat că acest proiect va avea un mare succes!“, spune Bogdan Iliescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate.

Nusco City se află în imediata vecină­tate a staţiilor de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, la scurtă distanţă de Promenada Mall şi de cele mai mari clădiri de birouri din zonă.

„Ştim cu toţii cum timpul a devenit cea mai importantă resursă a noastră, a tuturor, de aceea Nusco City este unul dintre primele ansambluri rezidenţiale care vine în întâmpinarea oamenilor cu o viaţă de business activă - aproape de casă!“, completează Michele Nusco.

Potrivit acestuia, acest ansamblu de­ter­mină şi un proces masiv de dezvoltare urbană, cu noi proiecte de infrastructură a zonei, noi servicii dedicate familiilor şi un excelent acces la toate facilităţile oraşului.

„Nusco Imobiliara se va implica în dezvoltarea infrastructurii întregului cartier şi se angajează să creeze din Nusco City unul dintre cele mai accesibile an­sambluri rezidenţiale din Capitală, astfel încât întreaga comunitate va beneficia de tot ce are nevoie, în plan fiind prevăzute şcoli, grădiniţe, centre comerciale şi de agrement. De fapt, primul pas îl vom face chiar din interior, unde vom amenaja peste 5.000 mp de spaţii verzi chiar în mijlocul ansamblului“, mai spune Michele Nusco.

 

Parteneri: