Supliment ZF - După Afaceri Premium - aprilie 2020

 

După Afaceri Premium
Am continuat să scriem despre lucruri faine – gastronomie, modă, călătorii sau design –, lucruri care să vă inspire pentru când lumea şi viaţa vor reveni încet dar sigur la normal. Până atunci însă, poveştile adunate de noi vă vor putea oferi un strop de frumos chiar şi în aceste zile când sunteţi acasă şi munciţi de zor din faţa laptopului sau citiţi ştiri mai puţin optimiste.

Şi, pentru că vremurile pe care le traversăm sunt deosebite, am găsit lucruri faine să scriem chiar şi despre ele.

Ultimele săptămâni au însemnat pentru societate o schimbare radicală a modului de viaţă, care se anunţă a fi temporară, însă fără un termen exact sau măcar aproximativ de finalizare. Scenariul actual, demn de o distopie sau de un film din genul thriller, nu înseamnă însă că lumea s-a blocat în totalitate, ci este mai degrabă o situaţie care a reuşit să scoată la iveală o serie de idei ingenioase ce permit publicului să se bucure de izolarea la domiciliu, businessurilor să continue să funcţioneze şi umanităţii să meargă mai departe. Pentru aceste zile altfel, am adunat o serie de idei şi resurse menite să aducă un plus de culoare şi inspiraţie.

Vorbim despre fine-dining la domiciliu, despre noul calendar artistic, despre cum concertele au loc în faţa ecranului, lectura e la liber iar telesportul e posibil.

Cristina Roşca
Editor-şef După Afaceri Premium

 

Mai multe detalii puteţi citi în cel mai nou număr din După Afaceri Premium.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă Suplimentul După Afaceri Premium mai jos la preţul de 50 de lei, TVA inclus.

 Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.