Special

Terapia, Ursus şi Immofinanz au primit premii speciale la Gala ZF din 2021

Terapia, Ursus şi Immofinanz au primit premii speciale...
19.11.2021, 00:06 138

În cadrul galei, pe lângă distincţiile acordate celor mai valoroase zece companii din România, Ziarul Financiar a acordat şi trei premii speciale. Fabrica de medicamente Terapia - cel mai mare producător de profil din România, cu 900 de angajaţi, Ursus Breweries - cel mai mare producător de bere din România, care deţine brandul Timişoreana, alături de alte mărci cu renume, şi dezvoltatorul imobiliar Immofinanz - unul dintre cei mai mari proprietari de clădiri de birouri din România, au fost companiile care au primit premiile speciale în acest an.

 

Dragoş Damian, CEO Terapia

Ştiu câţi ani împliniţi în fiecare an deoarece ziarul este de aceeaşi vârstă cu fiul meu. Vă mulţumesc pentru spectacolul de business pe care ni-l oferiţi în fiecare an şi pentru faptul că păstraţi şi formatul print pentru cei nostalgici. Este grozav să simţi dimineaţa freamătul hârtiei de ziar între degete.

Premiul este dedicat în totalitate echipei mele. Nu ştiu ce vor face peste 23 de ani participanţii online la această gală, însă eu îmi pot imagina că voi fi într-o maşină electrică autonomă, fabricată la Mioveni, în drum spre Iaşi, unde se va da în folosinţă fabrica de vaccinuri cu eliberare transdermală.

Ca să ajungem acolo avem nevoie de antreprenori şi directori puternici care înţeleg că piaţa este reprezentată de întreaga planetă. Recomandarea mea către antreprenorii care se extind ar fi să se uite şi la est, unde trăiesc 75% din populaţia lumii. Nu în ultimul rând, să înţeleagă îndemnul dintr-o carte scrisă acum 250 de ani, care spune că este nevoie de toată alergarea pe care o poţi face pentru a rămâne în acelaşi loc. Dacă vrei să ajungi în altă parte, este nevoie să alergi de cel puţin două ori mai tare.

Obsesia mea este să vină tot mai mulţi investitori industriali în România.

 

Oana Mateescu, public affairs & external relations senior manager, Ursus Breweries

Ursus se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă, îşi diversifică oferta, îşi creşte portofoliul şi anunţă investiţii.

Anul acesta am lansat produse noi pe piaţa din România.

 

Andreea Cotiga, senior leasing manager office, Immofinanz Services România

Mulţumim pentru acest premiu care ne onorează şi care reprezintă o recunoaştere a eforturilor întregii echipe Immofinanz România.

  Vă felicit pentru organizarea acestui eveniment, dar mai ales pentru cei 23 de ani în care reuşiţi să surprindeţi zi de zi evoluţia businessului din România şi a societăţii noastre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO