Special

Evenimentul Executive Conversations - UP! Your Service & ZF: Trimiteţi liderii din companii pe teren dacă vreţi să oferiţi servicii mai bune

100 de participanţi au fost prezenţi ieri la Evenimentul Executive Conversations - UP! Your Service & ZF

100 de participanţi au fost prezenţi ieri la Evenimentul Executive Conversations - UP! Your Service & ZF

Autor: Adelina Mihai

09.05.2018, 00:07 252

♦ Una dintre măsurile pe care trebuie să le adopte companiile care vor să ofere servicii mai bune clienţilor este să încurajeze echipa de leadership să petreacă o perioadă de timp alături de angajaţii care interacţionează direct cu clienţii, au spus managerii prezenţi ieri la evenimentul Executive Conversations, organizat de firma de consultanţă UP! Your Service şi Ziarul Financiar.

Pentru ca echipa de leadership dintr-o companie să se potrivească cu strategia de îmbunătăţire a serviciilor oferite, companiile trebuie să aibă în vedere mai mulţi factori, printre care se află şi interacţiunea liderilor cu angajaţii din zona de customer service, precum şi cu clienţii acestora.

„Ca să ţii liderii aliniaţi cu strategia de îmbunătăţire a serviciilor, aceştia trebuie scoşi din birouri şi încurajaţi să cunoască oamenii de pe teren, care interacţionează cu clienţii. Este important să cunoască angajaţii, să experi­men­teze alături de ei interacţiunea cu clienţii şi să le arate că munca lor contează”, a spus Jeff Eilertsen, VP client success & global service edu­cation în cadrul UP! Your Service, o companie de consultanţă care oferă servicii de instruire a angajaţilor din companiile mari şi foarte mari pentru a-şi construi o cultură organizaţională astfel încât să presteze servicii mai bune clienţilor lor. El a fost unul dintre spea­kerii evenimentului Executive Conver­sa­tions, organizat ieri la Bucureşti de compania UP! Your Service şi Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO