Romania la raport

Vladescu, depasit la salariu de directori si consilieri

02.06.2010, 10:18 19

Ministrul Finantelor este depasit la salariu de multi dintredirectorii si consilierii din institutie, secretarul generalajungand sa incaseze aproape dublu decat acesta, iar soferii nuscad sub un salariu de 2.000 lei, unul dintre conducatorii autofiind platit mai bine ca secretarul de stat, informeaza Mediafax.

Concluzia rezulta din datele privind veniturile salariale neterealizate de angajatii din aparatul central si unitatilesubordonate ale Ministerului Finantelor, in care nu este insainclusa cota-parte din premiul anual aferent anului 2009, platitain luna aprilie.

Conform acestor date, ministrul Finantelor, remunerat lunar cu5.361 lei net, este clar surclasat din punct de vedere salarial decatre aproape toti directorii si consilierii personali dininstitutie, directorii de cabinet incasand lunar peste 6.000 lei,iar consilierii personali avand, cu putine exceptii, un venit netcuprins intre 5.445 lei si 8.173 lei.

Ministrul este depasit salarial si de asistentul de cabinet alunui secretar de stat, care incaseaza si 5.385 lei. Cititi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO