Proprietăţi

Warehouses DePauw din Belgia începe primul proiect industrial din România în 2011, lângă Piteşti

Autor: Cuncea Elena Cristina

22.12.2010, 16:39 189

Dezvoltatorul imobiliar belgian Warehouses DePauw (WDP) vainiţia construcţia primului proiect logistic şi industrial dinRomânia la începutul anului viitor, în localitatea Oarja, înapropiere de Piteşti, unde divizia italiană a companiei germaneRöchling-Automotive va ocupa 5.000 de metri pătraţi, informeazăMediafax Business.

"WDP a finalizat primul contract de închiriere cu diviziaitaliană a companiei germane Röchling-Automotiv pentru construcţiaa 5.000 de metri pătraţi în Oarja (Piteşti). WDP va iniţiaconstrucţia primului său proiect din România la începutul anului2011.
Compania a finalizat, de asemenea, o înţelegere cu Banca Europeanăde Investiţii (BEI) pentru un credit de 75 de milioane de euro învederea finanţării dezvoltării companiei în România în aniiurmători. Vom utiliza finanţarea pentru dezvoltarea de centrelogistice şi industriale pe terenurile deţinute în România", searată într-un comunicat al WDP.

WDP a intrat pe piaţa din România în anul 2007, prin lansareasubsidiarei WDP Development, în parteneriat cu Jeroen Biermans.

În aceeaşi localitate, Group Renault România a inaugurat înseptembrie un nou centru de piese de schimb, cu o suprafaţă totalăde 65.000 mp, în care sunt gestionate componente pentru mărcileRenault, Nissan şi Dacia, atât pentru piaţa locală cât şiexport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO