Proprietăţi

Şoseaua Kiseleff intră din nou în vizorul dezvoltatorilor imobiliari cu două tranzacţii de terenuri

Aviatorilor 8, singurul proiect imobiliar dezvoltat în zona Kiseleff din Capitală

Aviatorilor 8, singurul proiect imobiliar dezvoltat în zona Kiseleff din Capitală

Autor: Bogdan Alecu

28.03.2019, 00:07 2399

Zona Kiseleff din Bucureşti ar putea vedea în următorii ani primele două noi proiecte imobiliare, zonă unde nu s-a mai construit de foarte mulţi ani un imobil nou.

Potrivit datelor din piaţă, două terenuri de pe şoseaua Kiseleff şi-au schimbat proprietarul în ultimele luni, unul fiind cumpărat de Cordia România, dezvoltatorul care construieşte proiectul rezidenţial Parcului 20 din zona Expoziţiei, iar un al doilea, cumpărat de un om de afaceri român. Dacă vor fi dezvoltate, acestea vor avea cel mai pro­babil un regim redus de înălţime, cu unu sau două eta­je cel mult şi o suprafaţă verde de 50-70% din teren.

Cordia România, parte a Futureal Group, a anunţat ieri investiţii de 100 de milioane de euro pentru proiectele planificate în Bucureşti, plan care a inclus şi achiziţia a pa­tru terenuri în nordul Bucureştiului, în suprafaţă cumu­lată de aproximativ opt hectare. Grupul maghiar nu a spe­ci­ficat unde sunt amplasate exact loturile achizi­ţio­nate şi nici dacă unul dintre acestea este pe Kiseleff, dar a spus că viitoarele proiecte vor fi din segmentul superior şi mediu superior.

În cazul în care vor fi construite proiecte noi, cel mai pro­babil preţul pe metru pătrat util ar fi de cel puţin 7-8 mii de euro sau chiar peste 10.000 de euro, în condiţiile în care nu există o concurenţă pentru acea zonă în piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO