Proprietăţi

Primul şef al Sun Plaza devine director al departamentului de property management în DTZ Echinox

Autor: Cristi Moga

07.11.2011, 14:00 457

Francezul Yves D'Arfeuille, care la începutul anului 2010 a fost primul director al centrului comercial Sun Plaza din sudul Bucureştiului, a preluat poziţia de head of property management în cadrul firmei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox.

D'Arfeuille este de zece ani în România şi a mai lucrat în cadrul Carrefour, în timp ce în perioada petrecută în cadrul EMCT, administratorul proiectului Sun Plaza, francezul a fost implicat şi în dezvoltarea unor proiecte pentru companiile Cora şi BauMax.

D'Arfeuille vine la DTZ după ce în vara acestui an Brigitte Schmitt a părăsit compania şi s-a alăturat firmei Oasis tot pentru a conduce o divizie de administrare a proprietăţilor imobiliare.

DTZ are un portofoliu de 142.500 de metri pătraţi în administrare, respectiv centrele comerciale Shopping City Sibiu şi Shopping City Suceava, aflate în proprietatea fondului Argo Real Estate, precum şi clădirea de birouri Băneasa Business Center din Capitală, deţinută de omul de afaceri Dinu Patriciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO