Caută doar în titlu
Proprietăţi

Lucrările de construcţii au scăzut în decembrie cu 9,3%. În 2010, declinul a fost de 14,4%

Lucrările de construcţii au scăzut în luna decembrie 2010 faţăde aceeaşi perioadă din 2010 cu 9,3%, ca serie ajustată în funcţiede numărul de zile lucrătoare şi sezonalitate şi cu 1% ca seriebrută, conform datelor Institutului Naţional de Statistică(INS).

Scăderea este reflectată la lucrările de întreţinere şireparaţii curente (-20,0%) şi la lucrările de construcţii noi(-10,4%). La lucrările de reparaţii capitale volumul lucrărilor deconstrucţii a crescut cu 15,3%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii ascăzut astfel: la clădirile rezidenţiale cu 22,0% şi laconstrucţiile inginereşti cu 8,6%. La clădirile nerezidenţiale s-aînregistrat o creştere cu 4,8%.

În anul 2010, comparativ cu anul 2009, volumul lucrărilor deconstrucţii a scăzut, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustatăîn funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, cu13,2%, respectiv cu 14,4%.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.