Proprietăţi

Locuinte de 4 mil. dolari langa parcul Herastrau

07.05.2003, 00:00 72

Art Group, o importanta companie de constructii prezenta pe piata din Bucuresti, investeste patru milioane de dolari intr-un proiect rezidential situat in zona de nord a Capitalei, a anuntat compania imobiliara DTZ Echinox.
Blocul este situat in vecinatatea Satului Francez, in apropierea parcului Herastrau. Imobilul este structurat pe sapte niveluri (subsol, parter si cinci etaje) si include apartamente cu suprafete cuprinse intre 90 si 180 de metri patrati. La subsol vor fi amenajate mai multe locuri de parcare si spatii de depozitare.
Constructia imobilului de apartamente a inceput in luna martie a acestui an si va fi finalizata in toamna. Locuintele vor fi oferite spre vanzare la preturi cuprinse intre 900 si 1.300 de euro/mp construit. Ca urmare, pretul unui apartament poate varia intre 81.000 si 234.000 de euro. Deja, potrivit reprezentantilor DTZ Echinox, au fost vandute mai mult de jumatate din apartamente.
"Apartamentele au terase ample care ofera o panorama spre parcul si lacul Herastrau. Locuintele pot satisface o gama variata de cereri ale cumparatorilor, prin flexibilitatea compartimentarii si alegerea finisajelor. In acest scop sunt puse la dispozitia viitorului proprietar serviciile unei firme de arhitectura, care analizeaza sugestiile clientului", a declarat Victoria Linca, consultant in cadrul departamentului vanzari al DTZ Echinox.
"Finisajele si dotarile sunt de calitate si sunt completate de aspectul cladirii care este deosebit, mai ales prin intrarea reprezentativa si ambientul spatiilor verzi care o inconjoara. Alaturi de toate aceste facilitati, confortul si linistea locatarilor vor fi asigurate prin oferirea unor servicii administrative si de securitate complete", spune Mihaela Pana, consultant in cadrul aceluiasi departament. In plus, proprietarii vor avea locuri de parcare atat la subsol, cat si in exteriorul cladirii.
Art Group, compania care investeste in acest imobil, a mai realizat si alte proiecte pe piata imobiliara bucuresteana, printre care doua imobile rezidentiale in Herastrau si Dorobanti, precum si doua cladiri de birouri in Floreasca si pe strada Hatmanul Arbore, au mai spus oficialii DTZ Echinox.
Partea de nord a Capitalei a atras in ultimii ani importante investitii pe segmentul rezidential, iar zona din apropierea lacului Herastrau este un cartier rezidential in continua dezvoltare. Daca zone ca Dorobanti sau Primaverii sunt recunoscute de mult timp ca zone rezidentiale de lux, constructiile in Scoala Herastrau au luat avant de-abia in ultimii ani, zona fiind cautata pentru posibilitatile de constructie a caselor cu curte, pentru spatiile verzi, dar si pentru posibilitatile numeroase de petrecere a timpului liber. bogdan.neagu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO