Proprietăţi

Încep studenţii şcoala. Liviu Tudor a finalizat în Militari încă 275 de locuinţe într-un campus studenţesc privat. Vezi preţurile

Încep studenţii şcoala. Liviu Tudor a finalizat în Militari încă 275 de locuinţe într-un campus studenţesc privat. Vezi preţurile

Autor: Cristi Moga

22.09.2011, 11:37 4537

Omul de afaceri Liviu Tudor, proprietarul firmei Genesis Development, care a realizat în primul rând parcurile de afaceri West Gate şi Novo Park, a finalizat un al doilea bloc de locuinţe destinate închirierii, format din 275 de garsoniere şi apartamente situate în Militari, în apropierea staţiei de metrou Preciziei.

Blocul face parte dintr-un campus universitar privat, al cărui prim bloc cu 375 de apartamente a fost finalizat în 2008. Investiţia în cele 650 de locuinţe a fost estimată de dezvoltator la 40 mil. euro, incluzând valoarea terenului şi ţinând cont de faptul că locuinţele sunt mobilate.

"Pentru garsoniere de Tip 1 (25 metri pătraţi, plus balcon) preţul standard este de 75 de euro/persoană/lună, iar pentru cea de Tip 2 (35 de metri pătraţi, plus balcon) chiria porneşte de la 95 de euro/persoană/lună. Pentru apartamente cu două camere, 70 de mp plus balcon, chiria ajunge la 350 de euro/persoană/lună", au precizat reprezentanţii Genesis preţurile din cadrul proiectului.

Potrivit informaţiilor furnizate, în primul bloc nu mai este disponibilă nicio locuinţă, în timp ce în proiectul nou lansat compania mai are spre închiriere circa 80 de unităţi.

Printre dotările camerelor se numără aer condiţionat, televizor, cuptor cu microunde, plită electrică, frigider şi maşină de spălat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO