Proprietăţi

Dragoş Cincă, Flamingo: Corbeanca este pe drumul ei spre un Beverly Hills al Bucureştiului

Dragoş Cincă, Flamingo: Corbeanca este pe drumul ei...

Autor: Cristi Moga

12.02.2015, 12:58 2781

Omul de afaceri Dragoş Cincă, care după şapte ani la Londra a decis anul trecut să se întoarcă în România pentru a începe dezvoltarea unui proiect de vile în Corbeanca, la nord de Bucureşti, consideră că localitatea în care investeşte va deveni în următorii ani o suburbie selectă, pe model american, a Capitalei.

“Am ales să investesc în Corbeanca deoarece în Pipera preţurile crescuseră deja prea mult, în Tunari pe deasupra zboară avioanele, iar Buftea este o zonă cu investiţii industriale. În plus, proiectul Paradisul Verde a ridicat mult zona, magazinul Mega Image are cele mai mari vânzări pe metru pătrat din reţea şi cele mai exclusiviste produse. Cu alte cuvinte, Corbeanca este pe drumul ei spre a deveni un Beverly Hills al Bucureştiului”, consideră Dragoş Cincă, fost acţionar al retailerului Flamingo Computers, devenit între timp investitor imobiliar.

Cincă a construit 30 de vile în Corbeanca înainte de venirea crizei şi spune că va construi în acest an alte 40 de case, în condiţiile în care pentru 15 unităţi are deja pre-contracte. El a cumpărat în zonă 60 de hectare de teren în urmă cu mai bine de un deceniu şi se aşteaptă ca în acest an să dezvolte case cu o valoare de piaţă de circa trei milioane de euro la un preţ mediu de aproximativ 80.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO