Proprietăţi

Coldwell Banker a mai deschis două agenţii imobiliare în Bucureşti

Autor: Cristi Moga

08.02.2011, 23:37 166

Firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, cel mai marejucător de pe piaţa tranzacţiilor cu locuinţe, a deschis încă douăagenţii imobiliare în Bucureşti, pe strada Nicolae Caranfil (zonaAviaţiei) şi pe bulevardul Mărăşeşti (în apropierea parculuiCarol), ajungând astfel la 15 sucursale, dintre care 11 se află înCapitală.

Investiţia în fiecare din cele două agenţii s-a ridicat la 60.000de euro, planul companiei fiind de a ajunge la 20 de sucursale pânăla sfârşitul acestui an. "În acest moment sunt îndeajuns de multetranzacţii în piaţă pentru ca un punct de lucru să fie profitabil.În plus, în 2011 va creşte numărul de tranzacţii rezidenţiale dinBucureşti cu minim 10%", apreciază Valentin Ilie, CEO al ColdwellBanker. În afara Bucureştiului Coldwell Banker deţine agenţiiimobiliare în Arad, Braşov, Câmpulung şi Piatra Neamţ. Per total,segmentul rezidenţial are o pondere de 50% la cifra de afaceri acompaniei, care s-a ridicat în 2009 la 3,7 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO