Proprietăţi

Coldwell Banker a ajuns la o reţea de 20 de sucursale. Cele mai noi: pe Calea Victoriei şi în Pipera

Autor: Cristi Moga

10.10.2011, 15:24 380

Firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, cu afaceri anuale de circa patru milioane de euro, a ajuns la o reţea de 20 de sucursale prin deschiderea a două agenţii în Bucureşti, pe Calea Victoriei şi în proiectul de birouri Global City din Pipera.

Compania, care deţine 16 dintre cele 20 de agenţii în Bucureşti, continuă să se extindă mizând pe lansarea unor noi proiecte rezidenţiale, dar şi pe creşterea activităţii în zona locuinţelor executate de către bănci. În plus, creşterea acoperirii teritoriale, a determinat şi în acest an majorarea numărului de tranzacţii în care firma a fost implicată.

"Numărul de tranzacţii în primele trei trimestre din 2011 a fost cu apoximativ 15% mai mare comparativ cu perioada similară din 2010. O altă sursă sigură de majorare a activităţii pe segmentul rezidenţial este reprezentată şi de creşterea acoperirii regionale, prin deschiderea de noi sucursale. În plus, o reţea cât mai dezvoltată va reprezenta vehiculul optim de vânzare pentru proiectele rezidenţiale care vor fi lansate în viitor cât şi pentru activele care vor intra în posesia instituţiilor finanţatoare", spune Valentin Ilie, CEO al companiei.

Firma a anunţat totodată că deţine circa 200 de poziţii disponibile, atât pentru susţinerea activităţii pe segmentul rezidenţial, cât şi pe segmente precum retail, property management sau administrarea proprietăţilor intrate în posesia băncilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO