Proprietăţi

BNP Paribas Real Estate a intrat pe piaţa de property management prin administrarea America House şi Promenada Târgu-Mureş

Autor: Cristi Moga

30.03.2011, 17:40 258

Subsidiara locală a firmei de consultanţă imobiliară BNP ParibasReal Estate a intrat pe piaţa de property management, preluândadministrarea clădirii de birouri America House din Bucureşti şi aproiectului Promenada Mall din Târgu-Mureş, două proiecte aflate înportofoliul companiei AEW Europe.

La nivel internaţional, BNP Paribas Real Estate a preluat anultrecut diviziile de property management ale AEW Europe din Polonia,Ungaria şi Cehia, astfel că administrarea celor două active dinRomânia vine ca un "pas natural" pentru subsidiara locală, potrivitreprezentanţilor firmei.

"Având deja două clădiri de referinţă în portofoliu - AmericaHouse în Bucureşti şi Promenada Mall în Târgu-Mureş - administrămun total de 78.000 de metri pătraţi", spune Csongor Csukas,regional manager al diviziei de property management.

Printre firmele de consultanţă imobiliară şi DTZ Echinox,Cushman & Wakefield sau Coldwell Banker sunt active pesegmentul de property management, în timp ce Colliers a anunţatrecent că a semnat primul contract pentru acest gen deservicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO