Proprietăţi

Apartamente de 140 mil. euro langa Gradina Botanica

10.06.2008, 20:00 46

Stein Construct, divizia de constructii a producatorului de conserve Glina, estimeaza vanzari de 140 mil. euro in urma proiectului rezidential Saphir Stein de langa Gradina Botanica din Capitala, care va cuprinde 621 de apartamente, potrivit agentiei imobiliare Real Time, promotorul acestui proiect.
"Valoarea de vanzare a primei faze a proiectului, care va cuprinde 169 de apartamente, este de circa 40 de milioane de euro, in timp ce etapa a doua, care va avea 452 de apartamente, va avea o valoare de vanzare de 98 de milioane de euro", afirma reprezentantii Stein Construct.
Prima faza va fi terminata in toamna acestui an, in timp ce restul de apartamente vor fi finalizate in termen de doi ani. Cel mai mic pret pentru un apartament de doua camere este de 162.800 de euro, suprafetele locuintelor din proiect fiind situate intre 67 si 159 mp. Apartamentele din prima faza a proiectului Saphir Stein, dezvoltat pe o suprafata de 5.200 de metri patrati, sunt vandute deja in proportie de 30%.
Actionarii producatorului de preparate si conserve din carne Glina au contractat pana in prezent imprumuturi in valoare de circa 34 mil. euro de la Credit Europe Bank, bani care urmau sa fie investiti in dezvoltarea unor proiecte imobiliare.
Compania Glina a mai dezvoltat un proiect rezidential, denumit Rubin Stein, langa soseaua Bucuresti - Targoviste, care cuprinde doua imobile rezidentiale amplasate pe o suprafata construita de 12.500 mp. Complexul detine 133 apartamente cu doua, trei si patru camere, dar si garsoniere si duplexuri. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 88 si 227 mp si preturi de la 84.000 euro la 257.000 euro plus TVA.
Producatorul de preparate si conserve din carne este administrat de Mrad Ahmed, fratele omului de afaceri Mohammad Murad, care detine hotelul Phoenicia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO