Proprietăţi

AIG Lincoln după plecarea lui Sven Lemmes: Dezvoltarea este oprită pe termen scurt şi mediu

AIG Lincoln după plecarea lui Sven Lemmes: Dezvoltarea...

Autor: Cristi Moga

06.02.2013, 18:45 518

Compania americană de dezvoltare imobiliară AIG Lincoln, care a realizat în Bucureşti clădirea de birouri The Lakeview, nu se va mai implica pe termen mediu în noi proiecte, dar va continua să ofere servicii de property management.

Germanul Sven Lemmes, cel care a condus compania în ultimii şapte ani, a părăsit firma, , iar proiectul Lakeview este în curs de v=nzare către sud-africanii de la NEPI, potrivit informaţiilor ZF.

"AIG Lincoln va furniza servicii de property management în continuare, dar va opri dezvoltarea pe termen scurt şi mediu. Echipa existentă va răm=ne în continuare în firmă", a precizat pentru ZF Sven Lemmes, cel care a acceptat poziţia de country manager al grupului belgian Atenor, care dezvoltă un proiect de birouri pe strada Dimitrie Pompeiu din Bucureşti.

Cel mai important contract al AIG Lincoln pe partea de property management este cel de administrare a clădirii de birouri Charles de Gaulle Plaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO