Proprietăţi

Acţionarul dezvoltatorului CTP: „România este cea mai importantă piaţă pentru noi şi va atrage noi investiţii în viitor“

Remos Vos, CEO-ul şi acţionar al CTP.

Remos Vos, CEO-ul şi acţionar al CTP.

Autor: Bogdan Alecu

02.08.2019, 07:57 1907

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est şi singurul cu peste 1 mil. mp de depozite pe piaţa locală, are în plan realizarea mai multor achiziţii în proximitatea Bucureştiului, atât de parcuri logistice, cât şi de terenuri.

„Piaţa logistică din România are unul dintre cele mai rapide ritmuri de creştere din regiune. Mai sunt încă numeroase terenuri cu amplasări optime pentru construirea de clădiri cu uz logistic şi industrial, ceea ce reprezintă un avantaj major şi este unul dintre motivele pentru care România este cea mai importantă piaţă pentru CTP, în acest moment. Sunt ferm convins că România are o mare capacitate de a-şi dezvolta în continuare infrastructura şi de a atrage noi investiţii pe viitor“, a declarat Remos Vos, CEO-ul şi acţionar al CTP.

Declaraţia vine în contextul în care la începutul lunii iulie, CTP a achiziţionat parcul logistic A1 Bucharest Park în proximitatea CTPark Bucharest West de la km 23 de pe A1 Bucureşti-Ploieşti , în urma unei tranzacţii în valoare de aproximativ 40 milioane euro.

CTP deţine în România un portofoliu semnificativ de parcuri industriale de clasă A, inclusiv în Bucureşti, Arad, Cluj, Timişoara, precum şi în alte puncte cheie din ţară, însumând o suprafaţă construită ce depăşeşte 1 milion metri pătraţi. Dezvoltatorul a investit aproximativ 500 de milioane de euro în România, de la intrarea sa pe piaţă, şi are în vedere să-şi continue planul de dezvoltare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO