Profesii

Ziarul Financiar organizează astăzi videoconferinţa ZF HR Trends, ediţia a XIV-a. Angajaţii şi angajatorii, faţă în faţă cu digitalizarea în vreme de criză

Ziarul Financiar organizează astăzi videoconferinţa ZF...

Autor: Ramona Cornea

25.03.2020, 00:05 310

♦ Invitaţii videoconferinţei vor discuta despre performanţa angajaţilor în timpul crizei de coronavirus, despre avântul telemuncii şi despre priorităţile oamenilor de HR în primăvara lui 2020. 

În cea de-a XIV-a ediţie a videoconferinţei ZF HR Trends, invitaţii vor discuta despre cum evoluează piaţa muncii din România în contextul pandemiei de coronavirus.

Invitatul special al acestei ediţii a evenimentului ZF HR Trends este Andreea Baciu, VP of Global Talent Development, UiPath. Producătorul de software UiPath, primul unicorn din România, a fost evaluat anul trecut la 7 mld. dolari. În 2019, UiPath a ocupat primul loc în topul celor mai valoroase companii din economie realizat de ZF.

Printre speakerii din cadrul evenimentului sunt Mihai Găvan, HCM Sales Director la TotalSoft, cu un background important în resursele umane, dobândit în cei 12 ani de activitate în domeniul vânzărilor de soluţii software pentru HR, Aurelian Chitez, Sales Manager, Romanian Software, cu o experienţa de peste 8 ani în promovarea şi vânzarea de soluţii software dedicate optimizării proceselor de HR, Carmen Dumitrache, Director Executiv Resurse Umane, Telekom Romania, Adrian Dinu, fondator Creasoft, Florin Godean, Country Manager, Adecco România şi Ungaria, Mugur Tolici, Director Resurse Umane în cadrul BNR, Cristina Anculescu, HR Director, Uniqa Asigurări, şi Florin Rădulescu, partener Ascendis.

Principalele teme de discuţie ale video-conferinţei vor fi: rolul roboţilor în creşterea productivităţii muncii, cum se măsoară performanţa oamenilor în vreme de criză, avântul neaşteptat al telemuncii, impact pentru business şi top 5 priorităţi de pe agenda oamenilor de HR în primăvara lui 2020.

Cum folosesc managerii digitalizarea pentru a-şi gestiona mai bine salariaţii în vreme de criză, în ce măsură poate automatizarea proceselor să ajute la creşterea business-urilor într-o perioadă în care multe sectoare sunt puternic afectate de noul coronavirus, cum se fac noile angajări şi cum sunt motivaţi oamenii în era telemuncii, ce fac oamenii de HR pentru a ţine moralul ridicat angajaţilor care nu mai vin la birou şi care nu se pot adapta muncii de acasă şi cum arată viitorul muncii în contextul digitalizării şi al crizei generate de noul coronavirus sunt doar câteva dintre temele de discuţie din cadrul ediţiei de astăzi a evenimentului ZF HR Trends.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO