Profesii

ZF Live. Florin Ţâncu, Weco Travel: Angajaţii sunt tot mai scumpi, salariile de la Bucureşti depăşesc nivelul din Polonia

ZF Live. Florin Ţâncu, Weco Travel: Angajaţii sunt tot...

Autor: Roxana Rosu

08.03.2016, 00:07 2495

Florin Ţâncu, acţionar minoritar al agenţiei de turism Weco Travel, cu afaceri estimate la 64 mil. lei în acest an, spune că vrea să dezvolte cât mai mult zona de tehnologie, în condiţiile în care resursa umană devine tot mai scumpă.

Potrivit lui Florin Ţâncu, salariul angajaţilor din România a început deja să depăşească nivelul celor de la biroul din Po­lonia. „Nu ne mai permitem un rulaj al personalului aşa mare ca în anii anteriori“. Agenţia are 28 de angajaţi în România.

 Weco Travel este o agenţie specializată pe zona de business, gestionând bugetele de călătorii ale multor companii de pe piaţă, cea mai mare sumă fiind alocată de BCR - Erste Bank. Florin Ţâncu spune că pe piaţa de profil se dau astăzi două bătălii, pe preţ şi pe servicii, diferenţa între rezervările făcute individual şi cele printr-o firmă de business travel ajungând şi la 40%. „Noi începem discuţia cu un audit, compania ne pune la dispoziţie datele de călătorie, câte oraşe are de vizitat, câţi oameni călătoresc şi le facem un audit“.  La firmele din portofoliul agenţiei, bugetul de travel variază de la 50.000 euro la milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO