Profesii

Wizrom recrutează manageri de vânzări anticipând creşterea pieţei de soft în 2014

Wizrom recrutează manageri de vânzări anticipând...
10.07.2013, 13:04 286

Wizrom Software, parte a grupului de firme Wizrom, controlată de omul de afaceri israelian Eli Davidai, va recruta manageri de vânzări cu experienţă pe piaţa de soluţii de business pentru management, de gestiune a relaţiei cu clienţii şi de automatizare a forţei de vânzări – ERP, CRM, SFA, pentru că anticipează o creştere a pieţei de software şi servicii în cursul anului 2014.

„În ultima perioadă am încheiat parteneriate cu mai multe companii internaţionale, precum Infor, IBM, Compuware, ceea ce înseamnă că şi portofoliul nostru de soluţii este mai mare. În acelaşi timp, avem o cerere în creştere de la potenţiali clienţi. Pe de altă parte, am început de acum pregătirea pentru 2014, un an ce ar putea fi marcat de o revenire a pieţei de soluţii de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Procesul de recrutare va presupune utilizarea tuturor canelelor de strângere a informaţiilor, inclusiv reţele sociale profesionale precum LinkIn, şi va dura în medie trei luni.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO