Profesii

Viorel Ognean a trecut de la şefia distribuitorului Stalinskaya la conducerea companiei care a cumpărat fabrica de chifle Titan

Viorel Ognean a trecut de la şefia distribuitorului...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.03.2017, 11:22 714

Viorel Ognean, managerul care a condus timp de un an Granddis, compania care se ocupă de distribuţia vodcii Stalinskaya, a fost numit la începutul acestui an managing director al Lantmännen Unibake. Compania suedeză a preluat anul trecut fabrica de chifle pentru hamburgeri şi pentru hot-dogi Titan de la grupul austrian GoodMills.

Compania Frozen Bakery Products, care este cea care operează fabrica, produce chiflele McDonald’s în România, potrivit celor mai recente date ale ZF.

Viorel Ognean are o experienţă de 28 de ani în vânzări, marketing, strategie şi dezvoltare de business. A lucrat pentru companii din FMCG şi cosmetice aşa cum sunt Diageo, Coty Cosmetics, Johnson sau Gilllete.

Viorel Ogneana absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Chişinau şi a finalizat un MBA în cadrul University of Shefield, City University.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO