Profesii

Violeta Niculae, fost director de strategie şi inovare la KWS Seminţe, preia conducerea grupului de strategie şi research EXACT Business Solutions

Violeta Niculae, fost director de strategie şi inovare...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2020, 12:05 433

EXACT Business Solutions, companie care activează de peste zece ani pe piaţa de marketing research şi strategie din România, a desemnat-o la conducerea operaţiunilor pe Violeta Niculae, fost director de strategie şi inovare în cadrul KWS Seminţe, subsidiara grupului german KWS SAAT.

”Rolul Violetei Niculae va fi unul strategic, de consultanţă şi suport, management şi dezvoltarea competenţelor echipei, dezvoltarea proceselor şi a fluxului de lucru şi, nu în ultimul rând, de supervizare şi dezvoltare a parteneriatelor strategice cu clienţii companiei”, explică Julien Zidaru, Managing Partner Exact Business Solutions.

Violeta Niculae are o experienţa de peste 15 ani în strategie şi dezvoltare organizaţională, marketing şi inovare, în companii multinaţionale din diverse domenii precum agribusiness, FMCG, printing şi publishing. În perioada 2014-2020 a ocupat funcţia de director strategie şi inovare în cadrul companiei KWS Seminte, anterior acestei funcţii fiind membru în boardul companiei GoodMills Romania (fosta Titan S.A.)şi director de marketing al acesteia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO