Profesii

Vicepreşedintele Diviziei Partner a Schneider Electric România, promovat într-o poziţie globală

Vicepreşedintele Diviziei Partner a Schneider Electric...

Autor: Roxana Rosu

27.06.2016, 12:38 126

Petre Butu are o experienţă de peste 20 de ani la nivel naţional şi internaţional, lucrând atât în România, cât şi în Franţa.

El s-a alăturat companiei Schneider Electric în 1997, îndeplinind de-a lungul anilor mai multe roluri, de la vânzări, marketing, suport clienţi, politici de preţ, până la conducerea diviziei Partner. În noua funcţie, Petre Butu este relocat în Franţa, în biroul din Grenoble, şi face parte din echipa comercială a diviziei Partner Project a grupului Schneider Electric.

"Mă bucur că povestea mea în cadrul acestei companii continuă cu un nou rol, şi mai provocator decât cele de până acum, la nivel internaţional, şi că pot contribui cu experienţa mea operaţională şi cu know-how-ul dobândit până în prezent la dezvoltarea reţelei de Parteneri constructori de tablouri electrice a grupului", a declarat Petre Butu, Panel Builder Channel Director, Schneider Electric.

Petre Butu a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti, finalizându-şi studiile cu un proiect de diplomă la École Supérieure d'Électricité din Paris.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO