Profesii

Vicepreşedintele ANADF Dorel Florea, şeful Vămilor, demis de premier

Vicepreşedintele ANADF Dorel Florea, şeful Vămilor,...

Autor: Mediafax

10.05.2017, 00:00 80

Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe vicepreşedintele ANAF Dorel Florea, cel care a coordonat până acum Direcţia generală a vămilor, atribuţiile fiind preluate temporar de şeful Direcţiei generale antifraudă fiscală Marin-Marius Florea. Decizia a fost publicată luni-seară în Monitorul Oficial.

„Domnul Marin-Marius Florea, vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care coordonează Direcţia generală antifraudă fiscală, exercită atribuţiile de coordonare a Direcţiei generale a vămilor până la numirea, în condiţiile legii, a vicepreşedintelui, cu rang de subsecretar de stat, care coordonează această structură din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală”, se precizează în document.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a demis-o din funcţia de inspector general antifraudă în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală pe Carmen-Elena Tatu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO