Profesii

Unde a ajuns acum una dintre cele mai puternice femei din telecomul românesc

Unde a ajuns acum una dintre cele mai puternice femei din...

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

09.06.2019, 19:21 1178

Severina Pascu, fostul director general al UPC România, a preluat, din septembrie 2018, rolul de director general al companiei în Elveţia, potrivit informaţiilor publicate pe pagina sa de LinkedIn. Acum 11 ani, Severina Pascu abia prelua rolul de director financiar în cadrul UPC, aceasta marcând şi trecerea sa de la audit la domeniul telecomunicaţiilor, din acel punct, cariera sa a evoluat constant.

În povestea sa de carieră, din ediţia din 2008 a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, Severina Pascu îşi amintea că şi-ar fi dorit să fie profesoară, motiv pentru care a urmat Liceul Pedagogic din Râmnicu Vâlcea, numai că soarta a împins-o în altă direcţie. Primul loc de muncă, în anii studenţiei la ASE, a fost la KPMG, în departamentele de audit şi corporate finance. Ca audit manager, a decis că vrea să lucreze în industrie, alegând un domeniu pe care l-a considerat dintotdeauna interesant, telecomunicaţiile. A ajuns director financiar la Metromedia, unde în numai un an a fost promovată în funcţia de CFO pe grup, având în responsabilitate diviziile din România, Lituania, Letonia şi Republica Moldova.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO