Profesii

Tudor Petecilă, Teleperformance România: În 2021, vom deschide între 400 şi 500 de oportunităţi de angajare pentru vorbitorii de limbi străine

În prezent, compania Teleperformance România are 1.100 de angajaţi, iar toţi lucrează în regim de telemuncă încă din martie 2020.

Furnizorul de servicii de externalizare a proceselor de business (BPO) Teleperformance România plănuieşte să recruteze între 400 şi 500 de vorbitori de limbi străine în 2021, spune Tudor Petecilă, directorul de resurse umane al companiei.

„Ne propunem să încheiem acest an cu 1.500 de an­ga­jaţi, ceea ce în­seam­nă că, pe parcursul anului, vom des­chide între 400 şi 500 de oportu­ni­tăţi de angajare pen­tru vorbitorii de limbi străine“, a spus Tudor Petecilă pen­tru ZF.

Toţi cei 1.100 de angajaţi ai com­pa­niei lucrează în re­gim de tele­muncă încă din martie 2020.

„În prezent suntem peste 1.100 de angajaţi şi cu toţii lu­crăm în regim de telemuncă încă din luna martie a anu­lui 2020, când am decis că lucrul de acasă este cea mai bu­nă măsură prin care putem proteja sănă­tatea anga­jaţilor noştri. (...) În mod cert vom continua să lucrăm 100% de aca­să până la finalul lunii iunie 2021, cu mari şanse de a pre­lungi acest termen până la sfârşit de an“, a adăugat Petecilă.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.