Profesii

Tranzacţie de 500.000 de euro pe piaţa serviciilor de HR: Liderul pieţei de training a preluat jumătate din acţiunile unei firme de cursuri de limbi străine

Tranzacţie de 500.000 de euro pe piaţa serviciilor de...

Autor: Adelina Mihai

16.04.2013, 11:48 1366

Grupul Ascendis, liderul pieţei locale de servicii de training, a cumpărat 50% din acţiunile companiei EuCom, specializată în oferirea de cursuri de limbi străine, într-o tranzacţie cu o valoare de 500.000 de euro, potrivit unui comunicat transmis de companie.

„Această achiziţie se înscrie în seria investiţiilor strategice realizate de Ascendis, care îşi continuă diversificarea serviciilor oferite clienţilor din România şi Republica Moldova”, a spus Marius Opriş, Partener în cadrul Ascendis, un grup de companii cu afaceri de 4 milioane de euro anul trecut.

Ca urmare a acestei tranzacţii, obiectivul EuCom este acela de a deveni lider de piaţă şi în domeniul cursurilor de limbi străine, precum şi extinderea pe plan internaţional.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO