Profesii

Topul celor mai admiraţi 100 CEO din România. Business MAGAZIN i-a premiat aseară pe cei mai admiraţi şefi de companii din România

Autor: BUSINESS Magazin

26.10.2017, 00:08 4990

Business MAGAZIN i-a premiat aseară, în ca­drul galei CEO Awards, la care au par­ticipat peste 200 de invitaţi, pe cei mai admiraţi şefi de companii din România. Publicaţia a acordat 10 premii şi a dezvăluit totodată cine este cel mai admirat CEO din România, ca urmare a voturilor primite din partea a circa 300 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri pentru realizarea anuarului 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO.

Marele laureat al acestui an este Florin Talpeş, fondatorul producătorului de soluţii de se­curitate cibernetică Bitdefender, care a obţi­nut pentru al doilea an consecutiv cel mai ma­re număr de voturi din partea mediului de afaceri.

În cadrul galei CEO Awards, Business MAGAZIN a lansat anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA, aflat la a 8-a ediţie.

La ediţiile anterioare ale catalogului primul loc a fost ocupat în 2010 şi 2011 de Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom, şi apoi, în 2012 şi 2013 de Steven van Groningen, preşedinte şi CEO al Raiffeisen Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO