Profesii

TAP Portugal: Avem 8.000 de pasageri lunar pe Bucureşti-Lisabona, am introdus zboruri zilnice pe această rută

TAP Portugal: Avem 8.000 de pasageri lunar pe...

Autor: Mirabela Tiron

02.05.2018, 15:32 227

Compania aeriană Tap Air Portugal, care a revenit  pe piaţa locală în urmă cu nouă luni şi operează acum zboruri zilnice directe între Bucureşti şi Lisabona, a ajuns la un trafic de 8.000 de pasageri lunar, potrivit oficialilor companiei.

“Avem o creştere de 17% în ceea ce priveşte numărul de pasageri pe care îi transportăm între Bucureşti şi Lisabona. Tocmai de aceea am considerat că este oportun să introducem zboruri zilnice pe această rută. Ajungem, în acest fel, la un număr de aproape 8000 de călători care zboară cu noi în fiecare lună”, a spus Claudia Stroescu, sales manager pe România la TAP AIR Portugal

Preţul unui bilet dus-întors cu toate taxele incluse porneşte de la 120 euro,  potrivit ei.

Compania operează la un grad de încărcare de 80,2%, a mai precizat ea. “În curând, românii vor putea zbura cu A320neo, un avion mai modern, confortabil şi prietenos cu mediul, în cadrul procesului de modernizare a flotei, început în 2015”.

Noii acţionari ai TAP au anunţat, imediat după semnarea contractului de privatizare, o comandă pentru 53 de noi aeronave către Airbus. Până în 2025, faţă de cele deja integrate în flotă până în prezent, TAP va mai primi încă 71 de aeronave noi, printre cele mai moderne tipuri de aeronave.

În total, Tap Air Portugal are zboruri spre 88 de destinaţii din 34 de ţări, inclusiv din America de Nord şi de Sud şi Africa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO