Profesii

Surpriză: Casa de avocatură Istocescu & Vintilă o cooptează Managing Partner pe Anda Todor, cea care a condus peste zece ani biroul local al firmei de avocatură Dentons, şi devine Todor, Istocescu & Vintilă – TIV Legal

Surpriză: Casa de avocatură Istocescu & Vintilă o...

Autor: Cristina Bellu

20.01.2020, 10:49 531

Firma de avocatură Istocescu & Vintilă anunţă cooptarea ca Managing Partner a Andei Todor, cea care a condus peste zece ani biroul local al firmei de avocatură Dentons, şi devine Todor, Istocescu & Vintilă – TIV Legal.  

”Îmbrăţişez din toată inima această transformare, contribuind cu experienţa mea internaţională la un parteneriat vizionar care imprimă o nouă tendinţă pe piaţa locală de avocatură”, spune Anda Todor, Managing Partner.

Alături de Anda Todor din echipa de conducere mai fac parte Tiberius Istocescu, dublu licenţiat în Drept şi Inginerie, şi cel care a dezvoltat timp de 14 ani conceptul antreprenorial al firmei Istocescu & Vintilă, şi Mihaela Vintilă, avocat experimentat şi de încredere pentru antreprenorii care au demonstrat măsura competitivităţii lor, inclusiv pe plan extern.

TIV Legal beneficiază de resurse logistice şi de experienţă profesională cumulată, fapt care îi permite să asigure servicii juridice într-o gamă largă de domenii care ţin de dreptul afacerilor în sens larg.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO