Profesii

Sorina Donisa, CEO al APT Resources & Services: Cum poţi să motivezi generaţia Millennials la locul de muncă? Îi oferi program flexibil şi provocări

Sorina Donisa, CEO al APT Resources & Services: Cum poţi...

Autor: Ramona Cornea

02.03.2020, 07:00 414

Angajaţii din generaţia Millennials, adică cei născuţi între 1981 şi 1996, pot fi motivaţi de companii cu un program flexibil, cu provocări la locul de muncă şi cu posibilitatea de a avansa, afirmă Sorina Donisa, CEO al firmei de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar APT Resources & Services, parte a Prohuman Grup.

„În general, angajaţii din generaţia Millennials vor timp. Această generaţie şi-a văzut părinţii muncind foarte mult ca să aibă un trai decent. Astfel, cei din această generaţie îşi doresc timp, mai multă flexibilitate şi un job care să le permită să lucreze de acasă. În general, sunt motivaţi de această flexibilitate a muncii, de tot ce înseamnă mentorat, posibilitate de dezvoltare. Este o generaţie care vrea să sară nişte etape şi poţi să îi ţii în priză dacă le oferi tot timpul provocări. Aceşti angajaţi se plictisesc foarte repede, iar în momentul în care nu le dai provocări sau se plictisesc, vor pleca“, a declarat Sorina Donisa în cadrul emisiunii de business ZF Live.

În situaţiile în care candidaţii din generaţia Millennials se plâng că nu îşi găsesc un loc de muncă, iar angajatorii se plâng de lipsa de forţă de muncă, problemele sunt legate de aşteptările pe care fiecare parte le are de la cealaltă, crede Sorina Donisa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO