Profesii

Site-urile de recrutare ies la vanatoare de angajatori

06.02.2006, 19:36 32

Intr-o perioada pe care studiile o considera propice pentru schimbarea locului de munca, cele mai importante site-uri de recrutare online lanseaza oferte speciale.

Astfel, site-ul MyJob, detinut de netBridge, ofera posibilitatea oricarui angajator ca in urmatoarele sase luni sa inregistreze pe site gratuit un numar nelimitat de anunturi de recrutare. Cei ce vor introduce anunturi vor putea primi CV-uri care vor contine datele complete de contact ale candidatilor, insa, in cazul in care vor dori sa foloseasca serviciul de cautare directa pe site sau unul din celelalte servicii premium ale MyJob, cum ar fi serviciul de promovare a angajatorilor sau serviciul JobAdvert, vor achita tarifele aferente. Oficialii site-ului spun ca, potrivit unui sondaj propriu realizat in ianuarie, aproape 95% din cei chestionati se gandesc sa isi schimbe serviciul in acest an, 52% dintre respondenti dorind ca acest lucru sa se intample cat mai repede. "Intentionam ca, pana la sfarsitul anului 2006 sa dublam angajarile prin Internet", a declarat Adrian Apostol, directorul serviciului MyJob.

Pachete pormotionale ofera si BestJobs, site-ul de recrutare al companiei Neogen. Luna aceasta, angajatorii care vor dori sa foloseasca site-ul pentru angajari vor primi cu 10% mai mult la pachetele de anunturi. Spre

exemplu, la pretul de 90 euro se pot achizitiona zece anunturi plus unul gratuit, in timp ce pentru suma de 399 euro anagajatorii vor primi 10 anunturi gratuite, pe langa cele 100 de anunturi care intra in acest pret.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO