Profesii

Şeful Immochan: Tot ce am învăţat la Coresi Braşov vrem să duplicăm. Vom mai face astfel de proiecte imobiliare

Şeful Immochan: Tot ce am învăţat la Coresi Braşov...

Autor: Bogdan Alecu

17.12.2015, 14:47 1921

Immochan România, divizia imobiliară a grupului Auchan, a intrat astăzi în a treia etapă de dezvoltare a proiectului Coresi din Braşov, etapă ce vizează construcţia unei zone rezidenţiale cu un potenţial de 3.000 de apartamente pe o suprafaţă de 46 de hectare. Primele două etape au vizat construcţia unui centru comercial şi extinderea acestuia cu un format de „box-uri” (magazine) de 1.000-1.500 de metri pătraţi.

„Coresi pentru noi a plecat cu un brand şi un proiect. Da, tot ce am învăţat împreună la Coresi vrem să duplicăm şi să perfecţionăm. Nu trebuie confundată dimensiunea cu atitudinea. Braşovul este unic ca oraş, la fel şi Coresi, şi nu poate fi replicat. Noi vom prelua de la Coresi atitudinea  pe care o putem duplica în Bucureşti, Sibiu sau Timişoara, pe un teren mai mic sau mai mare, pe orizontală sau verticală, pe rezidenţial sau pe comercial sau rezidenţial şi office. Concret vom mai face astfel de proiecte în România”, a spus Tatian Diaconu, directorul general al Immochan România la evenimentul organizat la Braşov de către compania imobiliară.

Immochan, parte a grupului francez Auchan deţinut de familia Mulliez, a intrat pe piaţa românească în urmă cu trei ani, controlând iniţial două centre comerciale, ceea ce poziţiona România pe locul 12 din 12 între pieţele Immochan. Acum, România este pe locul şase, cu 23 de centre comerciale, 150.000 de metri pătraţi şi 1.200 de retaileri, potrivit celor mai recente date.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO