Profesii

Sectorul financiar-bancar, in topul angajatorilor

Sectorul financiar-bancar, in topul angajatorilor

Click pentru imaginea intreaga

05.02.2007, 18:35 72

Companiile din domeniul financiar-bancar au lansat in saptamana care a trecut cea mai ampla oferta de recrutare de pe piata, fiind anuntate peste 60 de joburi in domeniu.
Astfel, AIMS Human Capital a anuntat ca recruteaza pentru o companie europeana din domeniul financiar 50 de specialisti in domeniul financiar-bancar in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Oradea, Iasi, Bacau, Brasov, Ploiesti si Constanta.
Printre pozitiile cautate se numara cele de branch manager, relationship manager retail, relationship manager corporate, customer service representative retail si teller.
Pentru sediul central din Bucuresti compania reprezentata de AIMS, cauta candidati pe pozitiile de credit risk manager corporate, product manager corporate, head of transfers, head of trade finance, application developer, credit risk manager retail, product manager retail, head of loan administration, loan administrator si internal auditor. Alte oferte de angajare in domeniul financiar-bancar au fost lansate de bancile ABN-AMRO Bank, Finansbank si ProCredit Bank.
Compania Genpact continua procesul de recrutare demarat saptamana trecuta, cautand oameni care sa ocupe cele 150 de posturi scoase la concurs.
In domeniul consultantei, cel mai amplu anunt de angajare a fost postat de catre Bearing Point, prin intermediul firmei de recrutare Manpower. Bearing Point continua recrutarea inceputa in urma cu doua luni pentru cele 300 de posturi de consultanti SAP.
Un consortiu condus de WYG International Limited anunta recrutarea de experti calificati pentru servicii de consultanta de durata scurta sau medie in domeniile achizitii publice, training si pedagogie, ce se vor desfasura in Romania intre februarie si noiembrie 2007. Cei care sunt interesati de acest post trebuie sa aiba stu-dii superioare, abilitati de comunicare bune, sa cunoasca fluent limba romana, sa aiba bune capacitati de citire in limba engleza, si cunostinte de utilizare a computerului. Experienta relevanta de minimum trei ani in domeniu este si ea o cerinta obligatorie. Cumulat, in saptamana care a trecut, in consultanta, outsourcing si in domeniul financiar-bancar au fost lansate aproximativ 550 de oferte de angajare.
Companiile din constructii s-au plasat pe locul doi in topul celor mai active domenii angajatoare, cu 55 de joburi scoase la concurs de companii precum Acvatot, Summa Romania sau Roll Design.
Industria farmaceutica este si ea in cautare de angajati, companii precum GSK, Richter Gedeon si Pharma Farm publicand anunturi de recrutare. Compania GlaxoSmithKline, liderul pietei romanesti de medicamente, este in cautare de consilier medical si monitor clinic pentru Bucuresti. Candidatul ideal pentru ocuparea postului de consilier medical este absolvent al Facultatii de Medicina. Compania de distributie de produse farmaceutice Pharma Farm a scos si ea la concurs posturi precum key account, in Bucuresti, Bacau/Neamt, Suceava si Iasi, reprezentant de vanzari, in Bucuresti, Craiova si Dambovita, operator telesale, in Bucuresti si Iasi, agent de livrari, in Bucuresti si Cluj, si lucratori comerciali, in Bucuresti si Craiova.
Unul dintre cele mai interesante anunturi postate in saptamana care a trecut a venit din partea companiei Impuls Leasing, cea de CFO (director financiar). Pentru a ocupa pozitia de director financiar, subordonat al Directorului General Back Office, candidatul trebuie sa aiba cunostinte vaste in domeniul leasing-ului pe piata din Romania, precizie si responsabilitate. Tot in acest domeniu a scos posturi la concurs si VB Leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO