Profesii

RTPR Allen & Overy a recrutat doi avocaţi specializaţi în real estate

Ana Maria Nacea şi Miruna Enache

Ana Maria Nacea şi Miruna Enache

Autor: Cristina Bellu

02.10.2019, 12:05 509

Casa de avocatură RTPR Allen & Overy le-a recrutat pe Ana Maria Nacea – Managing Associate şi Miruna Enache – Associate în departamentul de real estate, coordonat de Alexandru Retevoescu – Partener şi Ianita Ţui – Counsel.

„Ne pregătim de un final de an în forţă pe zona de Real Estate”, spune Alexandru Retevoescu.

Ana Maria Nacea are o experienţă de aproape 8 ani în avocatura de business, fiind specializată în dezvoltare imobiliară (proiecte greenfield şi brownfield), planificare şi tranzacţii imobiliare, contracte de închiriere comerciale (birouri, retail, logistic), arbitrajul internaţional al construcţiilor, drept comercial şi societar. Ea a fost implicată în tranzacţii de anvergură de pe piaţă, acordând consultanţă investitorilor, fondurilor de investiţii, dezvoltatorilor şi antreprenorilor implicaţi în investiţii extinse în România, atât în proiecte rezidenţiale, cât şi comerciale.

Miruna Enache este specializată în real estate şi construcţii, agribusiness, energie, infrastructură şi reglementare. În ultimii ani, a acumulat o bogată experienţă în tranzacţii de renume la nivelul Europei Centrale şi de Est şi a acordat consultanţă în numeroase proiecte rezidenţiale, de birouri şi retail dezvoltate în România şi în regiune.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO