Profesii

Roche îl promovează pe Claudiu Cheleş în funcţia de director general al Roche Pharma România, în locul lui Martine Draullette, care a condus filiala locală a grupului elveţian timp de cinci ani

Roche îl promovează pe Claudiu Cheleş în funcţia de...

Autor: Roxana Rosu

01.10.2020, 09:56 362

Claudiu Cheleş, care deţine poziţia de Patients & Customers Value Head la Roche România, va prelua funcţia de Director General Ad-Interim la Roche Pharma România, începând cu 1 octombrie, în locul lui Martine Draullette, care a condus filiala locală a grupului elveţian timp de cinci ani.

Licenţiat în medicină, Claudiu Cheleş, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti şi deţine un MBA în Administrarea Afacerilor de la Caledonian University din Glasgow.

El lucrează în cadrul Roche din 2016, iniţial pe poziţia de Sales Director, şi are o experienţă de peste 20 de ani în industria farmaceutică, în poziţii de conducere locale si regionale în companii precum Servier, Glenmark, Valeant şi Novartis.

„În perioada următoare, nevoile medicale ale românilor vor continua să crească iar obiectivul nostru este să venim cu soluţii medicale inovatoare care îmbunătăţesc calitatea vieţii pacienţilor având în acelaşi timp un cost mai redus pentru societate şi sistemul de sănătate din România. Vom continua de asemenea să lucrăm cu partenerii noştri din industria farmaceutică şi din mediul profesional pentru a asigura un acces cât mai larg la servicii medicale de calitate, pornind de la diagnosticarea corectă a pacienţilor şi până la alegerea tratamentului potrivit pentru fiecare dintre ei”, a afirmat Claudiu Cheleş, Director General Ad-Interim Roche Pharma România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO