Profesii

Retailerul german Lidl măreşte veniturile angajaţilor. După 1 martie, niciun angajat nu va primi mai puţin de 2.700 de lei

Retailerul german Lidl măreşte veniturile angajaţilor....

Autor: Dorin Oancea

23.02.2021, 09:20 130

Începând cu 1 martie 2021, cel mai mic venit brut câştigat de un vânzător la Lidl în România va avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net, peste media de creştere anuală în retailul de profil, anunţă Lidl.

Toate categoriile de angajaţi vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii. Suma anunţată include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

Angajaţii Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creşteri salariale anuale garantate.

Compania creşte şi valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajaţi, la 20 de lei pe zi lucrătoare şi dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajaţii din magazine şi depozite.

Angajaţii beneficiază de o asigurare de viaţă valabilă oriunde în lume, care acoperă atât cazurile de accident, cele de îmbolnăvire, dar şi servicii speciale care au acoperire şi în cazul îmbolnăvirii ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori din România, cu o echipă de peste 9.000 de persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO