Profesii

Realitatea din teren: Ministrul Muncii a găsit la ITM Argeş doar birouri goale

Realitatea din teren: Ministrul Muncii a găsit la ITM...

Autor: Andreea Tobias

11.08.2020, 08:44 683

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a mers la sediul ITM Argeş şi a găsit doar birouri goale: „La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri”. 

Ministrul scrie pe Facebook că a fost la Piteşti, deoarece şi-a propus să meargă în teritoriu des şi deoarece nu vrea să se limiteze la citit rapoarte din birou.

„Ştiu că este perioada concediilor însă aceasta nu este o scuză pentru a reduce ritmul de lucru”, anunţă ministrul.

După ce povesteşte despre vizita la Casa de Pensii Argeş, Violeta Alexandru spune că s-a gândit să vadă cum merge activitatea şi la ITM Argeş.

„Birourile goale. Fotografiile sunt elocvente. Toţi angajaţii sunt pe teren, mi s-a spus. Am cerut să mergem pe teren, inopinat, să vadă chiar Inspectorul Şef, o firmă la întâmplare din lista locaţiilor în care ar fi trebuit să fie echipa ITM în control. Conducerea nu avea informaţii concrete privind locaţia fiecărui inspector sau firmele pe care urma să le verifice. La statistici totul este bine, în teren se văd altfel de lucruri. De aceea, nu renunţ la teren. O să revin şi aici după ce primesc toate informaţiile”, adaugă ministrul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO