Profesii

PwC promovează opt directori în practicile de Taxe, Audit şi Consultanţă. Există oportunităţi de dezvoltare în carieră şi în aceste vremuri incerte

PwC promovează opt directori în practicile de Taxe,...

Autor: Cristina Bellu

14.12.2020, 10:43 417

PwC România promovează opt directori în cadrul liniilor de servicii Consultanţă fiscală şi juridică, Audit şi Consultanţă pentru Afaceri, începând cu ianuarie 2021.

Astfel, Oana Munteanu, Livia Teodoru, Roxana Popa, Diana Roşu şi Diana Oprescu devin directori în practica de Consultanţă fiscală şi juridică, Andreea Bistriceanu, director în Consultanţă pentru Afaceri, iar Iuliana Teletin şi Amoros Avramia, directori în Audit.

”Practica noastră de consultanţă este puternică şi continuă să creeze oportunităţi de dezvoltare în carieră şi în aceste vremuri incerte”, spune Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Oana Munteanu s-a alăturat PwC România în anul 2008 şi de peste trei ani coordonează practica de consultanţă în Resurse Umane şi Dezvoltare Organizaţională din PwC România. Are peste 12 ani de experienţă în ţări din Europa Centrală şi de Est şi CSI în proiecte privind strategia de resurse umane, evaluarea eficacităţii şi proceselor legate de managementul capitalului uman.

Livia Teodoru are o experienţă de peste 14 ani în PwC România, fiind specializată în preţuri de transfer. Ariile ei de specializare sunt: planificare, documentaţie, acorduri de preţ în avans, rezolvarea disputelor şi restructurarea afacerii. Experienţa sa include proiecte în diferite industrii, cum ar fi farma sau bunuri de larg consum.

Roxana Popa şi-a început cariera în PwC România în urmă cu 10 ani fiind specializată în servicii de consultanţă fiscală pentru companii, atât privind aspectele fiscale locale, cât şi internaţionale, inclusiv structurarea impozitului, revizuiri fiscale, inspecţii fiscale şi preţuri de transfer. Este implicată în diverse proiecte de achiziţii şi fuziuni din industrii precum energie, telecomunicaţii, petrol şi gaze, utilităţi, industri şi retail.

Diana Roşu este parte a echipei PwC România de peste 11 ani şi acordă consultanţă fiscală companiilor din domeniul serviciilor financiare şi imobiliare. De-a lungul timpului a participat la diverse proiecte de restructurare şi administrare a activelor, structuri de finanţare, preţuri de transfer şi investiţii pe pieţele de capital.

Diana Oprescu are o experienţă de peste 9 ani în PwC România. Ea este specializată în consultanţă fiscală internaţională cu accent pe industriile telecom, media şi telecomunicaţii.

Andreea Bistriceanu lucrează de 13 ani în practica de fuziuni şi achiziţii a PwC România. A fost implicată în diverse proiecte de fuziuni, achiziţii, transferuri şi proiecte due diligence, finalizate cu succes, în multe sectoare precum produse industriale, energie,  retail, servicii medicale, farma, IT şi telecom, imobiliare.

Iuliana Teletin s-a alăturat echipei PwC România în anul 2008, având o vastă experienţă în audit financiar, cât şi în consultanţă contabilă, deservind numeroşi clienţi, atat companii locale, cât şi multinaţionale. Incepand cu anul 2011, Iuliana este implicată în dezvoltarea practicii de Pieţe de Capital si Consultanta Financiar-contabila, oferind clienţilor soluţii de eficientizare a raportării financiare, implementării IFRS, dezvoltarea de proceduri privind fluxul financiar-contabil, cat si analize economice. De asemenea, Iuliana este specializata in verificarea si auditul proiectelor implementate de clienţi prin intermediul diverselor programe de finanţare (fonduri europene nerambursabile, ajutoare de stat).

Amoros Avramia s-a alăturat PwC România în urmă cu 13 ani şi are experienţă în auditul statutar şi în auditul contabil în conformitate cu IFRS. El a fost implicat în misiuni de audit desfăşurate în diverse industrii, precum logistică, imobiliare, auto, construcţii, retail, farma, tehnologie, servicii financiare, sector public.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO