Profesii

PwC o promovează pe Anda Rojanschi partener în cadrul practicii de consultanţă fiscală şi juridică

PwC o promovează pe Anda Rojanschi partener în cadrul...

Autor: Cristina Bellu

07.12.2020, 10:07 136

PwC România anunţă că Anda Rojanschi va fi Partener în cadrul practicii de Consultanţă Fiscală şi Juridică, începând cu 1 ianuarie 2021.

Anda Rojanschi coordonează echipa de fuziuni şi achiziţii a D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC România, căreia i s-a alăturat încă de la înfiinţare. Din 2008, a devenit Partener în cadrul acesteia, deţinând totodată poziţia de director în PwC România.

Licenţiată în Drept a Universităţii Bucureşti, Anda Rojanschi a fost admisă în Baroul Bucureşti în 1996, obţinând de asemenea calificări juridice în Luxemburg şi Franţa. Are experienţă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii corporatiste şi imobiliare complexe, coordonând realizarea analizei juridice a activităţii care formează obiectul tranzacţiei, asistând clienţii pe parcursul negocierilor şi acordându-le consultanţă juridică până la finalizarea cu succes a tranzacţiei.

În ultimul an, a acordat asistenţă juridică atât în procese de vânzare, cât şi de cumpărare, în principal în domeniile imobiliar, IT şi farmaceutic. Totodată, are un nivel înalt de cunoştinţe în materia dreptului societăţilor comerciale, coordonând numeroase procese de restructurare (fuziuni şi divizări, precum şi procese de integrare post-achiziţie), de înmatriculare de noi societăţi şi structurare a asocierilor şi parteneriatelor, de redactare a contractelor de administrare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO