LIVE: Acum la ZF IT Generation, Start-up Pitch: Ce planuri de dezvoltare are platforma de tip “device as a service” INKI.TECH? Cum va fi finanţată expansiunea start-up-ului? Urmăriţi o discuţie cu Liviu Huluţă, CEO al INKI.TECH
Profesii

PwC, firmă de consultanţă care a deschis un birou local în 1991, a asistat în ultimii 30 de ani peste 600 de tranzacţii şi a avut peste 70 de mandate de asistenţă la exit

PwC, prima firmă de consultanţă care a deschis un birou local, în urmă cu 30 de ani, a asistat peste 600 de tranzacţii (sell side/ buy side) şi a avut peste 70 de mandate de asistenţă la exit în acest interval.

PwC România a participat la primele audituri financiare realizate în România, după 1990, şi a întocmit primele situaţii financiare conforme cu standardele internaţionale IFRS.

”PwC a pus bazele pieţei de servicii de consultanţă în urmă cu 30 de ani, fiind de la început alături de mediul de afaceri din România. În tot acest timp, a devenit o companie proeminentă pe piaţa românească, un brand puternic şi un actor important în dezbaterea publică, realizări pentru care le suntem recunoscători tuturor colegilor, partenerilor şi clienţilor noştri. În anii următori, vom continua să investim în formarea profesională, în dezvoltarea competenţelor colegilor noştri şi în adoptarea noilor tehnologii pentru a avea o contribuţie cel puţin la fel de relevantă la dezvoltarea durabilă a societăţii şi a economiei româneşti. Totodată vom rămâne un partener de dialog şi de încredere al autorităţilor şi instituţiilor locale şi internaţionale”, a spus Ionuţ Simion, Country Managing Partner PwC România.

Istoria PwC în România începe în 1991, când Coopers & Lybrand, care a fuzionat la nivel global, şapte ani mai târziu, cu Price Waterhouse (PW) sub brandul PriceWaterhouseCoopers sau PwC, a deschis un birou în Bucureşti, devenind prima mare companie de servicii profesionale cu prezenţă în România.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.