Profesii

Producătorul de bere HEINEKEN lansează un program de recrutare pentru absolvenţii de studii universitare cu profil tehnic sau alimentar şi oferă opt joburi în departamentul de Supply Chain

 Producătorul de bere HEINEKEN lansează un program de...

Autor: Roxana Rosu

14.07.2021, 11:05 198

Producătorul de bere HEINEKEN organizează un program de training pentru absolvenţii de studii universitare cu profil tehnic sau alimentar, oferind 8 poziţii de trainee în departamentul de Supply Chain, în cele 4 fabrici din România.

Recrutarea se desfăşoară pe platforma jobful.io, în perioada iulie - august 2021.

La finalul procesului de recrutare, cei opt trainee vor beneficia de un program de inducţie, care îi va pregăti pentru activitatea în fabricile din Miercurea Ciuc, Târgu Mureş, Constanţa sau Craiova.

HEINEKEN Trainee Program va debuta la începutul lunii septembrie şi va dura 13 luni. Pe durata programului, tinerii vor lucra pe diverse proiecte care îi vor pregăti pentru un post în Supply Chain, departamentul responsabil de producerea berii, de la orz, până la produsul final. La finalul programului, cei 8 trainees vor avea oportunitatea să rămână în cadrul companiei pe o poziţie permanentă.

Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de lucru de maximum 2 ani, pentru care se iau în considerare şi internship-urile, şi să poată comunica uşor în limba engleză.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO