Profesii

Povestea româncei care a fondat un business de succes în domeniul explozivilor

Povestea româncei care a fondat un business de succes...

Autor: Ioana Matei

23.07.2017, 12:02 899

Mihaela Carată este, probabil, singura antreprenoare din România care poate povesti, cu uşurinţă, din ce este compus un explozor şi cum funcţionează acesta; Este în acelaşi timp printre puţinele femei care ştiu în amănunt detaliile legate de transportul unui tanc pe teritoriul ţării noastre. Inspirată de numele inventatorului dinamitei, a înfiinţat în urmă cu şapte ani Nitro Nobel Group, o companie cu activităţi în domeniul explozivilor, care se îndreaptă anul acesta spre o cifră de afaceri de 1 milion de euro.

"Dacă unii oameni sar cu paraşuta să-şi ia doza de adrenalină de care au nevoie, eu mi-o iau în fiecare săptămână; nu pot şi nu îmi place să stau la birou“, îşi descrie Mihaela Carată munca în compania ale cărei baze a pus-o împreună cu soţul ei.

Cu activităţi atât pe plan local, cât şi în mediul internaţional, firma Nitro Nobel Group acoperă, pentru piaţa din România, toată gama de aparatură şi servicii de consultanţă necesare unor lucrări în exploatările miniere subterane şi de suprafaţă. Totodată, activitatea NNG implică şi autorizarea completă şi însoţirea mărfurilor periculoase pe teritoriul României (tranzitul de armament, muniţii, materii explozive, tehnică militară, substanţe periculoase).

Citiţi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO