Profesii

Piaţa forţei de muncă din Bucureşti în 2017. SRI, cel mai căutat angajator la târgul de joburi: Salariul de intrare, 2.500 de lei

Standul de recrutare al SRI de la târgul de joburi. Peste 100 de angajatori au fost prezenţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului pentru a-şi găsi angajaţi.

Standul de recrutare al SRI de la târgul de joburi. Peste 100 de angajatori au fost prezenţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului pentru a-şi găsi angajaţi.

Autor: Liviu Popescu

27.03.2017, 00:05 1788
Standul de recrutare al Serviciului Român de Informaţii (SRI) a fost de departe cel mai căutat din rândul a 100 de companii de persoanele care au participat în week­end la târgul de joburi organizat la Sala Pala­tu­lui din Bu­cureşti.
 
Chiar şi peste 50 de per­soa­ne erau ali­nia­te în une­le momente pen­tru a ce­re infor­maţii de la re­pre­zen­tan­ţii ser­vi­ciu­lui cu privire la un loc de mun­că în IT, ope­ra­ţional, anti­te­ro­rism, fa­ţă de în jur de 10 cât erau la stan­duri ale unor multi­na­ţio­nale precum HP, Bit­de­fender, Voda­fone. SRI a par­ticipat pentru pri­ma oară la târ­gul de joburi din Capitală.
 
„Vrem să diversificăm metoda de re­crutare. Pentru un debutant, salariul este 2.500 de lei. Avem şi internship plătit pentru studenţi“, spune pentru ZF un repre­zentant de la standul SRI de recrutare.
 
Reprezen­tanţii serviciului au fost sin­gurii de la cele peste 100 de standuri ale an­gajatorilor care au dezvăluit sa­la­riul de de­but. Spre com­paraţie, Raif­feisen, Oracle, Micro­soft, companii ca­re caută în special IT-işti, nu comen­tea­ză pa­chetul salarial, dar insistă asu­pra fap­tului că acesta are multe beneficii.
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO