Profesii

Oportunitate pentru jurnaliştii români: Universitatea din Chicago - Booth School of Business - începe perioada de înscriere pentru bursele de studiu plătite

Oportunitate pentru jurnaliştii români: Universitatea...
28.08.2018, 17:10 81

University of Chicago - Booth School of Business, una din instituţiile de elita din lume, a început perioada de recrutare pentru programul Journalists in Residence, o oportunitate de studii plătită pentru jurnalişti, pe termen scurt.  

Bursele, care pot fi acordate şi persoanelor din România, sunt pentru programul Primăvară 2019. 

”După un al doilea an de succes, acest program competitiv continuă să ofere o oportunitate unică jurnaliştilor din jurul lumii. Ei vor petrece 12 săptămâni în campusul Chicago Hyde Park, timp în care vor lua parte la cursurile Booth, vor participa la evenimente, colabora cu colegi de breasă şi vor socializa cu importanţi academicieni”, se arată în anunţul universităţii. 

Universitatea ocupă locul 1 in SUA, precum si pozitii in top 10 pe glob în cadrul mai multor clasamente pentru şcolile de business. Booth are cel mai mare numar de laureati Nobel in economie din lume.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO