LIVE: AFACERI DE LA ZERO: Rareş Abraham a creat acum şase ani 23 Film, o companie independentă de producţie de film. „Finanţările internaţionale pot dezvolta industriile creative“
Profesii

Omer Tetik, şeful Băncii Transilvania, votat în board-ul Fondului Proprietatea

Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania, cea mai mare instituţie de credit din România, a fost votat miercuri de acţionarii Fondului Proprietatea pentru un mandat de trei ani în Comitetul Reprezentanţilor Fondului ca urmare a expirării mandatului lui Piotr Rymaszewski din 5 aprilie 2021.

Omer Tetik a fost propus de NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii private din România, în calitate de acţionar al FP. De asemenea în board a fost votat şi Nicholas Paris în locul lui Julian Healy.

Fondul Proprietatea are 11,9 miliarde de lei capitalizare.

Principalele atribuţii ale Comitetului Reprezentanţilor sunt să supravegheze administratorul Fondului, să convoace AGA, să aprobe bugetul de venituri şi cheltuieli, să monitorizeze investiţiile şi tranzacţiile majore din portofoliu şi să verifice atingerea ţintelor de randament.​

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.